Kdo smo

Uporabnikom zagotavljamo kakovostne izdelke, pripomočke in aparate, ki olajšajo vsakodnevno delo v laboratoriju. Težimo k nenehnemu razvoju novih izdelkov in vlaganju v tehnologijo brizganja, pihanja in aseptičnih prostorov ter tako zagotavljamo, da vsak proizvod dosega najvišje možne standarde kakovosti.

Ker delujemo v medicini in farmaciji je pomembno, da uporabniki zaupajo našim izdelkom že več kot 50 let.

Izdelujemo in razvijamo tudi posebne izdelke za naše poslovne partnerje (B2B) iz Slovenije in tujine, ki so spoznali prednost proizvodnje in razvoja izdelkov v podjetju Golias.

V podjetju Golias d.o.o. proizvajamo, zastopamo in prodajamo specializirane izdelke s področja potrošnega laboratorijskega materiala, izdelke za sterilizacijo in dezinfekcijo. V letih delovanja smo poleg proizvajanja izdelkov veliko investirali v izpopolnjevanje in razvoj novih izdelkov ter proizvodnih tehnik. Zaradi strogih zahtev izdelke proizvajamo v skladu z mednarodnimi standardi, kar med drugim potrjujeta pridobljena certifikata ISO 9001:2015 ter ISO 13485:2016.

Ena izmed naših ključnih prednosti je možnost prilagajanja izdelkov potrebam strank ter posledično tudi možnost proizvodnje manjših serij izdelkov.

Delujemo tudi kot distributer komplementarnih laboratorijskih izdelkov priznanih svetovnih proizvajalcev.

 

50 let tradicije