Proizvodnja

Kot uveljavljen proizvajalec izdelkov iz plastičnih mas za medicinske, veterinarske in druge namene s 50-letno tradicijo zagotavljamo tako izdelke široke potrošnje kot nišne izdelke. Investirali smo v lastno večje skladišče, ki nam omogoča, da so naši izdelki vedno dobavljivi.

 

Proizvodnja v Clean room prostorih

Naša proizvodnja poteka v čisti sobi (t. i. Clean room ISO7) in v skladu z mednarodnimi standardi. Ena izmed naših ključnih prednosti je izjemna prilagodljivost glede na potrebe kupcev, saj lahko proizvedemo večje kot tudi manjše posebne serije proizvodov.

 

Hitra odzivnost in prilagodljivost proizvodnje

Naši proizvodni procesi so optimizirani za proizvodnjo v kratkem času. Imamo brizgalne stroje in pihalke (ekstruzijsko pihanje), ki omogočajo standardizirane različice izdelka ali prilagojene v skladu s specifikacijami naročnika. Naročnikom omogočamo tudi skupen razvoj izdelka in pripravo prototipov.

Izdelke pripravimo v lastni pakirnici. Glede na željo naročnika omogočamo posebna pakiranja – v kolikor naročnik želi večkrat ovite izdelke ali izbrano količino izdelkov.

Naše izdelke izvažamo tudi v tujino (Danska, Nemčija, Hrvaška, Belgija ...).

 

50 let tradicije